Dondurma Tercihinize Göre Karakterinizi Söylüyoruz!

02-04-2021 11:21
Dondurma Tercihinize Göre Karakterinizi Söylüyoruz!

Marketteki dondurma dolabının önünde dururken vermeniz gereken önemli bir karar var: hangi lezzeti tercih edeceksiniz? Riske girmemek ve klasik, güvenilir bir sade dondurmayı tercih edebilirsiniz. Belki de, biraz daha sofistike bir seçim yaparak karamelliye gidebilirsiniz. Siz, en sevdiğiniz dondurma aromasına nasıl karar verirsiniz? Peki, her seferinde vanilyalı ya da çilekli dondurmayı tercih etmenizin bir nedeni olabilir mi?

Görünüşe göre; bu karar karakteriniz hakkında bir şeyler söyleyebilir. Bir dondurma çeşidi seçme hakkınız olsa bu hangisi olurdu? Kararınızı verin ve sizin hakkınızda ne söylediğini görmek için okumaya devam edin!

1.Sade Dondurma

Bazı insanlar sizi sıradan bulabilir, ancak sadece klasik güzelliği anlamıyorlar! Kaliteyi ve minimalizmi takdir eden bir yapınız var. Stresten ve endişeden hoşlanmıyorsunuz. Klasik dondurma seçiminiz, hayatınızda dengeyi ve huzuru sağlamaya çalıştığınızı gösteriyor. Ve, kesinlikle anı yaşamaktan keyif alıyorsunuz!

2.Çikolatalı Dondurma

Sevgi ve öz sevgi dolu bir yaşamınız var! Bazı konularda güçlü ve temel fikirleriniz olsa da, her zaman yeni şeyleri keşfetmeye de açıksınız. Klasiklere de ayrı bir saygınız var. Mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seviyorsunuz. Muhtemelen, başı sıkışan arkadaşlarınızın ilk aradığı kişilerden birisiniz.

3.Çilekli Dondurma

Aileniz ve arkadaşlarınıza nasıl biri olduğunuzu sorsak, muhtemelen "Son derece sadık ve enerjik” cevabını alırdık. Uzun ve yorucu bir günün ardından bile dışarı çıkmak isteyen bir yapınız var. Güne sporla başlamaktan keyif alan bir yapınız var. Ayrıca, hayvanlara karşı da derin bir sevgi besliyorsunuz.

4.Karamelli Dondurma

Derin bir ruha ve çok yönlü bir karaktere sahipsiniz. Muhtemelen, meditasyon ve yoga gibi ruhsal pratiklere ilgi duyuyorsunuz. Sizi zorlayan bir işte çalışıyor olmanız da kuvvetle muhtemel.

Gardırobunuzda koyu renkler ağır basıyor ve siyaha ayrı bir tutkunuz var. Kedileri de sevdiğinizi söyleyebiliriz. Bazı insanlar sizden korkabilir. Ancak, genellikle şefkatli bir insansınız. Hatta, biraz utangaç olduğunuz bile söylenebilir.

5.Antep Fıstıklı Dondurma

Dışarıdan sessiz ve çekingen görünen biri olsanız da, aslında çok güçlü bir yapıya sahipsiniz. Benzersiz bir karakteriniz var. Bazen karmaşık olsanız da, çok yaratıcı olduğunuz söylenebilir. Şimdi, bir şehir hayatı yaşıyor olsanız da, ileride doğa içinde bir yaşam sürmenin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Antep fıstıklı dondurma seçtiğinize göre, yenilikleri açıksınız ve hayatınıza da benzer düşüncelere sahip insanları çekiyorsunuz.

6.Kahveli Dondurma

Sık sık bir kafede tek başına kitap okuyan, içe dönük bir yapınız var. Çünkü, kendinizle olmayı seviyorsunuz. Sizin için ideal bir akşam; uzun bir yürüyüşe çıkmak, belki okuldan eski bir arkadaşınızla buluşarak bir bira eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirmek olabilir. Kahve tutkunuz, sizi özel bir insan yapıyor.

7.Naneli Dondurma

Belki, okul yıllarında çok popüler bir insan değildiniz ama her zaman sizi farklı yapan bir şeyler var. Dengeli ve iyi bir insansınız. Herkes tarafından sevilen ve karşılıklı iyi vakit geçirilebilecek bir insansınız.

8.Limonlu Dondurma

Tam bir yaz insanısınız! Maceracı ve dışa dönük bir yapınız var. Belki de, bir motor satın alarak Türkiye ya da dünyayı gezmeyi planlıyorsunuz. Hayatınızın bazı dönemlerinde iniş ve çıkışlar yaşamış olsanız da, her zaman olumlu düşünmeye çalışıyorsunuz. Dünyada denizler, yıldızlar, ormanlar varken, işler o kadar da kötü olamaz!

9.Bademli Dondurma

Kendinizle ve bedeninizle gerçek bir uyum içindesiniz. İşler zora düştüğünde bile kendinizi dinlemeyi tercih ediyorsunuz. Kendinize saygı duyduğunuz da ortada. Evinizde çiçek büyütmeyi seviyorsunuz. Belki de bir bahçeniz var. Belki de, yeşil alanın bol olduğu bir yerde yaşıyorsunuz. Ve, dağınıklığı kesinlikle sevmiyorsunuz.

10."Dondurma Sevmiyorum”

Hayatınızdaki belirsizliklere bakarken, kendi içinizde nasıl hissediyorsunuz? Hayatınız soğuk ve hüzünlü bir yer mi? Kendinizi yalnız ve mutsuz mu hissediyorsunuz? O halde, gidip bir top dondurma alın ve gerçek aşkın tadının nasıl olduğunu hissedin!

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.